Sidor

26.1.2014

Kuulumisia :)

Heip! Mä oon still alive vaikka minusta ei ole kuulunut mitään vähän aikaan :D

Oloni on tämän viikon aikana mennyt parempaan suuntaan joka päivä. Olen ollut töissä normaalisti enkä ole tarvinut välttää puhumuista tai normaalia liikkumista paikasta toiseen. En tiedä jos kukaan ymmärrä miten hienolta tuntuu kun voi puhua ilman että kurkku ja suu turpoaa ja ärsyyntyvät :D!!! Niin siistiä!!! Olen oppinut arvostamaan ihan uusia asioita elämässä :) Kyllä sairastaminen tekee nöyräksi.

Kävin verikokeissa maanantaina (vihdoinkin!!) ja sain tulokset tiistaina. Infektioarvot olivat 14 eli negatiiviset. Lääkäri kysyi myös varovaisesti
- Käytätkö jotain lisäravinteita? 
- Juuu... jotain "pientä"... :D
- No sen huomaa. Sulla on veressä tällaisia vitamiini- ja rautavarastoja
- Onko vai?!?! Onko siitä jotain haittaa?
- Ei kai, se on ihan hyvä juttu :)

Eli jossain näkyy että popsin vitamiineja ja vedän parsakaalia kaksin käsin :)

Jostain syystä ei otettu mykoplasma testit joten sain lähetteen uusiin verikokeisiin ja samalla keuhkoröntgeniin + EKG. Näitä tuloksia saan huomenna. On siis olemassa pieni mahdollisuus ettei ole kyse mykoplasmasta vaan ehkä ihan tavallisesta pitkittyneestä flunssasta. TOIVON!!! Otan kuitenkin vastaan sitä mitä annetaan ja olen kiitollinen siitä etten ole kuolemansairas, että pääsen treenaamaan jossain vaiheessa ja siitä, että minut on otettu vakavasti ja on tutkittu kunnolla. Olen myös äärimmäisen kiitollinen siitä, että minulla on maailman parhaat tukijoukkueet (perhe, valmentaja, treenikaverit, ystävät, työkaverit) jotka ovat jaksaneet tsempata silloin kun on tuntunut siltä etten parane ikinä. KIITOS!! 

Antibiootti loppui perjantaina ja torstaina oli ensimmäinen oireeton päivä. Nyt pitää kuitenkin malttaa levätä vielä. Miten kauan pitää levätä selviää varmasti aika pitkälti huomenna kun lääkäri soittaa ja kertoo verikoetulokset. Ainakin olen oppinut lepämään näiden viikkojen aikana. Mutta nyt on myös kova hinku päästä takaisin salille ja kova halu kehittyä. Pitää kuitenkin muistaa sen että tämä sairastelu on ollut merkki siitä että kroppa on ollut ylirasittunut. Siitä on opittava jotain ja jatkossa toimittava fiksummin. 

Juteltiin eilen yhden hyvän ystävän kanssa meidän yhteisestä siunauksesta ja kirouksesta, eli liian vahva tahdonvoima, helvetin kova itsekuri, päättäväisyys, kyky fokusoida, rakkaus haasteisiin ja tarve jatkuvasti viedä itsensä yli äärirajoja. Tästä on useimiten hyötyä, monet jopa kadehtivat tätä määrätietoisuutta ja kovaa tahdonvoimaa. Näistä luonteenpiirteistä on kuitenkin myös huonoja puolia. Yksi niistä on kyky tappaa itsensä sillä tahdonvoimalla ja määrätietoisuudella :D koska meillä se raja ei ikinä tule vastaan, emme huomaa kun kroppa sanoo että pitää huilata, silloin pistetään entistä kovempaa vauhtia päälle ja fokusoidaan kohti tavoitetta. Raja tule kuitenkin aina vastaan jossain vaiheessa ja lopputulos saattaa olla tämä :D Onneksi olen oppinut tuntemaan itseni vuosien varrella ja osan tietyllä tavalla varoa näitä juttuja mutta paljon on vielä opittava, todella paljon :D Ensi kerralla ollaan taas fiksumpia. Nyt pitää ottaa haasteeksi oppia kuuntelemaan kehoa ja treenaamaan fiksusti. Jokaisessa treenissä ei välttämättä tarvitse makaa lattialla tekemässä kuolemaa ;)





Meillä oli eilen tiimipäivä Tampereella. Alkuperäinen suunnitelma oli olla menemättä sinne. Ajattelin että olisi itsensä kiduttamista katsoa kun muut treenaavat. No, päätin kuitenkin lähteä Reetan kanssa sinne piristymään. Tämä oli todella hyvä idea! Oli ihanaa nähdä treenikavereita ja jutella heidän kanssa. Otin heistä treenikuvia ja kävin myös kuvaamassa heidän posetuntia. Pakko sanoa että Fitfarmilta on tulossa huikeita mimmejä lavalle nyt keväällä ja jatkossakin :D



WFC

Reetta teki tuttu "pylväksen halausliike" pakaroille :D




Ja minä sain kudottua vähän sukkia taas :D Ihanan pyöreät posket :D





Viime viikolla oli äärimmäisen huono kehotus otsikkona lehdessä. Pitäisi kuulema vaihtaa Bullenia hedelmiin. Itse en kyllä vaihda valmentajaa esimerkiksi viinirypäleeseen, minusta se olisi aika huono vaihtokauppa :D Pahoittelen minun huono huumorintaju!! Tällaista se on kun on kaksikielinen niin jutut menee aika huonoksi ;)




Vielä palataakseeni levon tarpeeseen niin kai sen vaan on pakko ymmärtää että kehoni on käynyt läpi suuria muutoksia muutamassa vuodessa ilman pahempia merkkejä väsymyksestä enkä myöskään ole antanut sille pidempiä lepojaksoja, päinvastoin, olen paiskinut täysillä koko ajan. Nyt on se aika antaa kropalle lepoa vaikka se tuntuukin haastavalta. Laskin että kisadieetti alkaa VIIDEN VIIKON PÄÄSTÄ!!!!! Ja siihen mennessä minun on oltava täydessä iskussa taas :) Mihin tämä aika muuten meni? Tuntuu siltä että aloitin treenaamaan tavoitteellisesti salilla eilen ja nyt ensimmäinen kisadieetti on jo ovella.








Ihanaa sunnuntai teille! Minä panostan lepäämiseen ja syömiseen. Huomenna on taas täysi rumba töissä :) Pitäkää peukut pystyssä siitä että lääkäri antaa hyviä uutisia :)


6 kommenttia:

  1. Olipas mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Meinasin jo eilen huhuilla:D.
    Btw onko sulla tietoa, että paljon Mentulalla on valmennettavia tällä hetkellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että mua kaivataaa :D!!! En tiedä Jarin velmennustilanteesta. Pistä sille viesti ja kysy jos haluat sen valmennuskeen ;)

      Poista
  2. Tosi kiva lukea kuulumisia!
    Ja mahtavaa, ettet ole kuolemaa tekemässä.
    Itseasiassa myös minä ajattelin sua aivan tässä toissapäivänä. Ja kuulumisia kaipailin.
    Kohta sä olet taas tolpillas :).
    Tsemppiä lepoon ja rauhaan :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaza! Nyt on helppo levätä kun tietää että se loppuu pian :)

      Poista
  3. Vitsit mikä blogi! Koukahdin heti ja pääsit seurantalistalle. :) You go girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TERVETULOA seuraamaan mun sekoiluja!!! Toivottavasti saan pian laittaa tänne vähän treenipäivityksiäkin :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.