Sidor

15.10.2014

Uudet tuulet puhaltaa

Heippa!
Tampereella satoi lunta tänään. Nyt se alkaa. Talvi :) 

Oltiin eilen Maijun kanssa aamulenkillä. Ei ollut suunniteltu mutta bongasin yksi kaveri alkumatkalla jolla oli samat pökät kun mulla, oli ihan Maijun näköinen ja olihan se Maiju :D Selvä plussa kun asuu täällä on että näin voi käydä.

Aamulenkin jälkeen olikin aika raahautua kadun yli kuntotsekkiin. Juteltiin m.m. ensi vuodesta. Tästä ollaankin puhuttu jo keväästä lähtien. Nyt päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen ja lopulliseen päätökseen Jartsan kanssa mikä on erittäin jees juttu :) Kisaan ensi syksyllä, figuressa. Eli en kisaa fysiikassa vaan vapari vaihtuu T-kävelyksi. Tämä olikin alkuperäinen suunnitelma kun aloitin Jarin valmennuksessa, sitten olin yhtäkkiä liian iso lajiin ja päätettiin että menen fysiikkaan. Itsellä on ollut hieman sellainen olo ettei lihasmassa riitä vielä fysiikkaan, ja kisakokemusta olisi hyvä saada puhumattakaan siitä miten hyvä olisi ottaa hieman rasvakudosta pois. Nyt kun ollaan yhdessä pohdittu sitä niin voihan se olla ihan hyvä juttukin, ettei ole ihan pienimmästä päästä. Tai katsotaan nyt mitä jää jäljellä dieetin jälkeen, voi olla että on aika ruipelo :D :D Ja ainahan fysiikkaan voi vaihtaa takaisin, kasvattaa lisää lihasta ja ottaa aikaa jos kisojen jälkeen käy ilmi ettei sovi lajiin. Ei se sulje pois mitään, päinvastoin, uusia ovia avautuu :) Nyt mennään tällä ja itse olen todella tyytyväinen siihen että ollaan saatu laji ja ajankohta lyöty lukkoon. Nyt voi painaa kaasua pohjaan ihan kybällä :D Ja sitä tulen tekemään, aloitin jo tänään. Posetreenillä ja korkkareilla... 

TÄTTÄDÄÄ!!!! 11,5 cm + plateaut. Kivat harjoittelukengät. Onneksi on kävelty paljon korkkareissa joten ei ollut vaikea näillä. Hieman ruosteiset taidot mutta eiköhän ne aktivoituu nopeasti :) Huomenna ajattelin emnnä kävelemään kunnolla peilisaliin. Tänään olen harjoitellut kotona.





Kengäthän ei ole säännösten mukaiset. Tiedän. Mutta, ne on harjoittelukenkiä. Mulla on sen verran isojalka ettei perus Pleaserit mene offilla päälle, eli pitää odottaa dieettiä ennen kun niillä voi harjoitella. Nämä on astetta haastavammat, mutta se on ihan hyvä juttu, ettei elämä käy liian helpoksi :) Rok rok :D

Anna kävi eilen mulla. Joutui heti töihin :D Ensin kannettiin yksi ylimääräinen pakastin kellariin, sitten piti ottaa kuntokuvia ja sen jälkeen Anna teki mulle ihan sikahyvää ruokaa :D Riisipaperinyyttejä jossa oli lohta, valkuaista, oliiviöljyä, sushiriisiä, tuoretta korianteria ja vihanneksia :) Saatiin jopa mun saamarin Iittalan viinilasit käyttöön, Pepsi maksilla :) Ne on olut keräämässä pölyä kaapissa monta vuotta jo joten hyvä että pääsivät hetkeksi ulos :)





Tällaista tänään. Huomenna on uusi päivä. Saa mennä treenaamaan ja opiskella. Niin ja tietty kävellä korkkareissa ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.