Sidor

7.1.2015

Kuntokuvia, uusia vaatteita ja huippu fiilis :D

Yo!!

Tänään on hyvä päivä :D Jumppa Teron kanssa, työhaastattelu ja vaatepakketti Fit4Youlta :D Niin onhan tämä myös eka miinuspäivä ruokavalion suhteen. Paljon kivaa ja hieman uutta.



                    



Tero on hieno mies! Se osaa vetää kovia treenejä ja muistuttaa taas tätä akkaa siitä, mitä oikeasti on olennaista. Se saattaa aina välillä unohtua :D Tero osaa myös ottaa hyviä kuntokuvia. Kiitos Terttu, sää oot ihan kingi näissä hommissa!!

Tertun ottamat kuntokuvat päivän kunnosta:




Jarille lähtee kuvia joka toinen viikko. Tulee siis otettua aika reilulla kädellä noita photoja. Kuntoa tsekataan livenä noin joka nejäs viikko. Onni on kyllä valmentaja joka jaksa hakata järkeä päähän ja uskoa siihen että tulee hyvää. On ukolla kova homma mun kanssa mutta onneksi se ei ole valittanut tähän asti :D Thänksit Jari, oot kyllä huippens!!!!

Hitto kun Bettersin värikkäät vaatteet piristää! Oon ihan liekeissä pitkähihasesta, topista, rintsikista ja ja ja housuista :D Eli kaikesta! Käykää tsekkaamassa valikoimaa, on myös hyviä tarjouksia. Kehtaako laitta kaikki noi päälle töhaastatteluun? www.fit4you.fi




Tässä hieman lisää kuntokuvamatskua. Otin ihan itse :D Sen huomaa myös koska jalat on poikki.




 Hyviä reenejä! Treenatkaa kovaa ja treenatkaa vielä kovempaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.